Instagram – see visuaalne sotsiaalmeediaplatvorm – on vaevalt 5 aastat vana, aga juba on seal üle 40 miljardi pildi. Seda on päris palju, muide. Kui nüüd tahta nende 40 miljardi pildi või 400 miljoni kasutaja seast huvitavat sisu otsima hakata, siis võib esmalt üsna nõutuks võtta – kust alustada?

Siin on minu lemmikud – Instagramikontod, mida soovitan ka kõigil teistel jälgida.

Kaupo Kalda (@kaups) on OKIA digitaalagentuuri asutaja ja strateeg, lisaks väga hea fotograaf ning droonientusiast. Ilusad fotod nii Eestist kui ka kaugemalt, maapinna lähedalt ja ka palju kõrgemalt.
Aljona Eesmaa (@aljonaeesmaa) on blogija, PR-professionaal, stilist, moeinimene ja minu kursusekaaslane Tartu Ülikoolis. Tema Instagramikonto avab ukse ilu- ja moemaailma telgitagustesse ning pildid on alati hea kompositsiooni ja emotsiooniga.
Riley Harper (@lifeof-riley) on Hollywoodi kaskadöör ning väga värvika elu elaja. Elab Californias, aga töö tõttu reisib üle kogu maailma, seetõttu on ka palju eksootilis ja põnevaid fotosid huvitavatest kohtadest. Lisaks veel palju stiilseid motofotosid.
Viimaseks soovituseks on minu enda Instagrami konto (@1mihkel). Sellelt kontolt võid leida fotosid, mis minu arvates jagamist väärivad: põnevad mootorrattad, ilusad/omapärased vaated, erilised olukorrad.

NB! Selle blogi parempoolsest menüüst leiad nüüdsest alati minu kõige uuemad Instagrami pildid >>>