Head uut aastat! Mina blogi alustab uuel aastal uue aadressi, platvormi ja välimusega. Sisu on samuti uus, kuigi ka kõik vana sisu on siit kätte saadav. Kui eelmisel aastal lubasin igal nädalal vähemalt ühe postituse teha ja peaaegu suutsin eesmärgi täita, siis sel aastal sellist lubadust ei anna. Küll annan endast parima, et võimalikult tihti siiski kirjutada. Vana blogi uudiskirja tellijad tõstin uude süsteemi üle ja kui sa tahad ka uudiskirjaga liituda, siis keri allapoole ja paremal all nurgas peaks vastav kastike avanema.

Mis uut?

Blogis on üleval eraldi avatavad kategooriad – auto ja moto teemad on autodest ja mootorratastest. “Mõte” alla liigituvad üldisemad analüüsid, mõtted ja teemad, mis mujale ei sobi. Uue osana olen juba lisanud turunduse ja kommunikatsiooni teemaliste postituste jaoks eraldi rubriigi. Seal veel ühtegi postitust ei ole, aga mitu mõtet ootavad juba digitaalsele paberile panemist. Stay tuned! 

Millest veel kirjutada plaanin?

Eelmisel aastal tegin kaks videopostitust, kolmas sai küll filmitud, aga jäi lõplikult kokku panemata. Selle teen ka aasta esimestel kuudel ära ja avaldan siin. Video saab kindlasti parem ja dünaamilisem kui eelmised kaks.

Lisaks plaanin sel aastal teha uusi ja huvitavaid toimetusi – näiteks esinen suurel seminaril, osalen Garage48 hackathlonil, võtan ette suure matka ja palju muud. Kõike seda plaanin lühemalt või pikemalt ka siin blogis kajastada. Sarnaselt eelnevatele aastatele on plaanis sõita ka mõne mootorratta ja autoga.

Ja kui sul on hea mõte, millest võiksin kirjutada, siis anna mulle sellest teada: mihkel.kulaots@gmail.com