Aasta alguses võtsin ma endale eesmärgiks kirjutada siia blogisse ühe postituse nädalas. Ja mitte lihtsalt suvalise postituse, vaid ikka sisuka, huvipakkuva loo, mis väärtust omaks. Vaatame üle, kuidas lubaduste hoidmisega lood senimaani on.

Hetkeseis

Hetkel on käimas ametlikult aasta 42. nädal, seega peaks olema see postitus olema juba järjekorras neljakümne kolmas (sest aasta esimest poolikule nädalale nädala numbrit ei antud). Tegelikult on see alles neljakümnes postitus. Ehk siis senimaani olen 93% oma eesmärgist kinni pidanud. Samas olen siiski 3 ühiku võrra plaanist maas. See ei ole õnneks väga hull, sest aasta lõpuks plaanin ma plaanipärase postituste arvuni jõuda.

Miks ma plaanitust vähem olen kirjutanud?

40 asjalikku postitust 43 nädalaga on minu jaoks tegelikult siiski uskumatult hea tulemus, arvestades, et eelmisel aastal nägi ilmavalgust ainult 22 postitust. Mul on veel mõtteid, millest kirjutada, aga pole aega, et sellega tegeleda. See on tegelikult halb vabandus – meil kõigil on igas päevas 24 tundi ja juurde kuskilt ei saa. Pigem on asi prioriteetide seadmises. Blogi on mulle kindlasti tähtis, aga veel tähtsamad on pere, töö ja piisav puhkeaeg (sest ilma selleta ei saa teistel valdkondadel hästi minna). Alati on võimalik puhkamise arvelt natuke rohkem tööd teha – olen seda teinud. Pikas perspektiivis hakkab sisuloomes sellisel juhul aga kvaliteet ja originaalsus langema – lõpuks pole mõtet sisu postitada, kui see mingitele standarditele ei vasta

Mis edasi?

Edasi on vaja selle aastanumbri sees 13 sisukat postitust koostada. Mul seisab töölaual juba kolmandat kuud ühe laheda tsiklivideo kokkupanek – seal on isegi liikumise pealt “kaameraautoga” filmitud kaadrid (amatöörvideo kohta päris hea!) – olen materjali üle väga uhke, aga selle monteerimine ootab veel õiget hetke. Lisaks tahan kirjutada abistava loo heategevusest ja parimal viisil hea tegemisest. Kõlab ilmselt ebamääraselt, aga valdkond on äärmiselt lai ja põnev.Kokkuvõte

Minu sulg ära väsinud pole ja plaanin käsitleda kaasahaaravaid teemasid. Et minu uute postitustega kursis olla, kirjuta siia postituse alla kasti sisse oma meiliaadress ja saad oma postkasti teavitused uute kirjutiste kohta.