Selles postituses on vähe teksti ja rohkelt fotosid. Minu mootorrattaprojekt on valmis ja võtsin hetke selle jäädvustamiseks.

Kui sa pole mu tsikliprojektist varem lugenud, soovitan alustada esimesest postitusest, kus räägin plaanidest ja näitan pilte kavanditest. Veel võid lugeda, kuidas ma mootorratta juppideks lahti võtsinrehvikirjad valgeks värvisin, värvimise eeltöid tegin, värvisin ja lõpuks kokku panin.

Selline nägi minu Yamaha XJ600 N välja originaalkonditsioonis:

Photoshopis erinevaid disainilahendusi katsetades jõudsin sellise kontseptsioonini:

Ja umbes pool aastat hiljem näebki mu motikas päriselt selline välja:

Käisin juba ka VihurMoto koolitusel Aravetel ja Marko Rohtlaan klõpsas sellise ägeda foto:


Ootad juba järgmist postitust?

Kirjuta siia oma meiliaadress ja saad värsked postitused otse meilile.